Loading...
BS-FLON Kft. 2017-02-07T08:03:17+00:00

Project Description

A BS-Flon Kft.

A BS-Flon Kft. elsősorban pékipari beszállítóként tevékenykedik. A megbízás tartalmazta a már meglévő logó alapján a cég teljes arculatának kialakítását, a kiállításokon való részvételhez a termékkatalógus elkészítését. Ez utóbbinál a tartalom összeállítása mellett, a termékek és image képek elkészítésével is cégünket bízták meg.

A piac elemzése érdekében offline és online levelek egyaránt készültek. Az új termék bevezetéséhez egy reklámfilm is készült.

Megtervezett és elkészített anyagok

A szükséges kompetenciák

Az élelmiszeripar meghatározó vállalkozásának pékipari kampányához nyújtottunk szakmai támogatást. A grafikai tervet a magas technológia szintet mutató, letisztult design határozta meg.

Mivel a termékek magas minőséget képviselnek a katalógust egy direkt színes-ezüst nyomással tettük még különlegesebbé. Ez jól harmonizál a teflonszövet mellett szereplő más, fémből készült termékekkel is (sütőlemezek és sütőformák).

A prémium és minőség érzékeltetésre offline hírlevelek készültek. A termékminta és a komoly referencia felsorolása minden kétséget eloszlatott a termékkel kapcsolatban.

Az élelmiszeripari kiállításon való megjelenéshez készült installációk is illeszkednek mind kommunikációban, mind design-ban a korábban elkészült anyagokhoz.

Fotók

Film

Reklámfilm:

A BS-Flon Kft. új termékének bevezetéséhez készítettünk reklámfilmet. Ma a kisfilmek jelentősége folyamatosan nő, hisz a legtöbb célcsoport szívesebben néz meg egy rövid filmet, mint olvas cikkeket.

A forgatás egy Hódmezővásárhelyi partnerénél történt. A szilikon sütőformák használatát a munkafolyamat közben mutattuk be. A 3 fős stáb 2 kamerát és nagyteljesítményű lámpákat használt a forgatásnál, és mintegy 6 óra alatt végzett a munkával. Oldalunkon megtekintheti az elkészült filmet.

A megrendelő véleménye

Olyan marketing cégre találtunk a Bproduction-ban, akik kiválóan segítik munkánkat tanácsaikkal, ötleteikkel, melyeknek mérhető eredményeik is vannak. Egy mindenre kiterjedő egyéni megjelenést alkottak számunkra, amelyről partnereink is elismerően nyilatkoztak.

Nagy Sándor, BS-Flon Kft.